Spring til indhold

Kompressoren

Batteri kompressor

Find de bedste airbrush kompressorer nedenfor:

Oversigt over de bedste batteridrevne kompressorer

Nedenfor finder du en række af de bedste batteri kompressorer. Du får et godt overblik over de forskellige muligheder på markedet, og kan se alle fordele og ulemper ved hvert enkelt model.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kompressor drevet af eksternt batteri

Milwaukee M12 BI-0 Kompakt

#Bedste 12v kompressor

Beholderstørrelse: Uden beholder
Længde på trykslange: 66 cm
Strømkilde: 12V batteri
Maks. tryk: 8,27 bar

Makita MP100D Luftkompressor

#Billigste billige

Længde på trykslange: 65 cm
Længde på ledning: 2,9 m
Strømkilde: 12V stik
Maks. tryk: 8,3 bar

VONROC Kompressor 20V 12V

#Bedste multifunktionelle

Længde på ledning: 79 cm
Maks. tryk: 11 bar
Strømkilde: 12V & 20V
Tilhørende udstyr: Slange, nål og mundstykke

Dewalt DCC018N-XJ

#Bedste holdbare kompressor

Længde på trykslange: 65 cm
Vægt: 2,7 kg
Strømkilde: 18v XR batteri
Maks. tryk: 11 bar

AEG 18V BK18-38BL-0

Bedste batteri kompressor

Beholderstørrelse: 3,8 liter
Sugeeffekt: 30,8 l/min
Maks. tryk: 8,3 bar
Lydtryk: 72,6 dB

Kompressor med internt batteri

Osram Tyreinflate 2000 kompressor til bil, cykel og bolde.

Osram Tyreinflate 2000

#Bedste minikompressor til prisen

Batteri: 5200mAh
Opladning: 5V Micro USB
Maks. tryk: 8,3 bar
Tilhørende udstyr: 2-delt adaptersæt til Presta ventiler

4smarts VoltPump elektrisk mini

#Bedste mindste

Batteri: 1200mAh
Opladning: 5V/2A USB C
Maks. tryk: 8,3 bar
Tilhørende udstyr: 4x mundstykker, slange, oplader og opbevaringspose

Denne test er baseret på anbefalinger og research. Vi har ikke selv testet produkterne.

Hvad er en batteri kompressor?

En batteri kompressor fungerer ligesom en normal kompressor med drives af et batteri frem for 230V fra stikkontakten. Dette gør at den er praktisk som bærbar luftkompressorer, da den let kan flyttes rundt uden begrænsning fra en ledning. Batteri Kompressorer er også populære til anvendelser, hvor der ikke er strømforsyning til rådighed, f.eks. på fjerntliggende steder eller byggepladser.

Hvilken batteri kompressor er den bedste i test?

Det er svært at sige hvilken der er den bedste, derfor har vi fundet de batteri kompressorer, som passer til de enkelte behov, så du ikke behøver at betale i dyre domme, hvis du blot har et mindre behov. Derfor kan det være individuelt hvilken batteri kompressor, som er bedste til netop din dagligdag og behov. Vi har fundet de bedste ud fra forskellige parametre og kunde anmeldelser, så vi kunne finde den bedste i test. Det handler om at gøre det bedste køb til pengene.

Du kan se hvilke batteri kompressorer vi anbefaler nedenfor, og hvilke specifikationer de har, så du nemt kan få et overblik over hvilken, som passer til dig og dine behov. Vi har fundet de bedste udfra

Hvordan fungerer en batteri kompressor?

En batteri kompressor fungerer ligesom alle andre kompressorer. Den suger luft ind, og komprimere det til tryk, som den skyder ud i den anden ende. Dermed kan du pumpe eller blæse hvad end du ønsker. Det eneste som er anderledes fra andre kompressorer, er at den er batteridrevet. Dette betyder at man skal have ladet batteriet på kompressoren op, før den kan benyttes til det behov du ønsker. Det betyder også, at den er bærbar og kan tages med overalt uden brug af en stikkontakt. Alt i alt er en batteri kompressor ligesom enhver anden kompressor, men med ekstra bekvemmelighed og bærbarhed.

Vælg den rigtige batteri kompressor

Endelig skal du overveje prisen på kompressoren. Der findes mange forskellige typer og mærker af kompressorer på markedet, så vælg en, der passer til dit budget.

Batteridrevet kompressor findes i flere størrelser

Der er mange kompressorer med batteri på markedet og derfor findes de også i alle størrelser, og med forskellige specifikationer. Prisen og trykket på kompressoren hænger tit sammen, derfor skal man gøre op med sig selv, hvad man ønsker at benytte den batteridrevet kompressor til. Det kan være alt fra små håndholdte enheder til oppumpning af bildæk til større og kraftigere enheder til bygge- og anlægsarbejde eller industriel brug.

Valg af den rigtige til dig

Når du skal vælge en batteri kompressor, er det vigtigt at overveje, hvad du skal bruge den til, og hvor ofte du vil bruge den. Du vil også gerne sikre dig, at batteriet har nok strøm og kan let oplades. Det er også en god idé at tjekke garantien og kundeanmeldelser, inden du køber. Alt i alt giver en batteri kompressor bekvemmelighed og bærbarhed, hvilket gør den til en god mulighed til forskellige anvendelser. Du skal bare sørge for at lave din research og vælge den rigtige til dine behov.

Fordele ved en batteri kompressor?

Der er flere fordele ved at bruge en batteri kompressor, det smarte er at de typisk altid er flytbare så de kan bruges mange steder, og derudover er desuden har de en meget lydløs og jævn drift. En anden fordel er, at batteri kompressorer har lave driftsomkostninger, da de bl.a. ikke kræver fossile brændstoffer for at fungere, hvilket gør dem meget mere miljøvenlige end deres benzin- eller diesel modstykker.

Kompressor på batteri uden ledning

Det smarte ved en batteri kompressor er at den er ledningsfri. Det betyder også, at den er bærbar og kan tages med overalt uden brug af en stikkontakt. Alt i alt er en batteri kompressor ligesom enhver anden kompressor, men med ekstra bekvemmelighed og bærbarhed. Man kan også finde kompressor på el, dog med ledning, det er sådan de fleste kompressorer fungerer i dag.